El secret d’un oli únic es troba en el camp. OleAurum és el fruit de l’esforç de més de 3.000 agricultors de casa nostra, que cultiven els seus olivers a les Denominacions d’Origen Protegides Siurana i Garrigues. I ja que és impossible elaborar un oli excel·lent sense unes olives també... Llegeix més →
nov.
28
set.
26
Els beneficis saludables de l’oli d’oliva verge extra són prou coneguts. La utilització d’oli d’oliva en vinagretes, emulsions, productes al forn, adobats i marinats, potencia el sabor dels aliments d’una manera molt saludable. El que no sap tanta gent és que l’oli d’oliva també pot ser beneficiós per la... Llegeix més →
jul.
29
Sabem que és vermell, que està deliciós i que és un ingredient fonamental en plats de l'anomenada Dieta Mediterrània. Però què més podem saber del tomàquet? Quines varietats podem trobar al mercat? Si us quedeu amb nosaltres avui aprendreu algunes coses més sobre els tomàquets i les seves varietats. Arribat... Llegeix més →
jul.
12
Aquest juliol, OleAurum es torna a mullar per l'esclerosi múltiple. L'esclerosi múltiple es una malaltia crònica del sistema nerviós. Afecta més de 7.000 persones a Catalunya i és la segona causa de discapacitat entre persones joves. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per minimitzar els efectes d'aquesta malaltia, millorar les condicions... Llegeix més →
juny
02
Fregim el pebrot, el posem al forn, l'escalivem, el prenem cru, el guisem...fins i tot en fem conserva. Els Pebrots s'utilitzen constantment a la cuina. Ja sabeu quines són les diferents varietats que podem trobar-ne? Us ho aclarim en el post d’avui: prepareu-vos perquè ve carregat de sabor! El... Llegeix més →
abr.
28
Sabíeu que la superfície de terra utilitzada per al cultiu ecològic d'oliveres a tot el món gairebé s'ha triplicat des de 2004? Si voleu conèixer més de prop el fenomen de l’oli d’oliva ecològic i obtenir-ne algunes dades de primera mà, llegiu amb atenció el post d’avui, de ben segur... Llegeix més →
març
24
Són totes les carxofes iguals? No, ni molt menys. A casa nostra tenim disponibles tres varietats que podem aprendre a conèixer i distingir. Si voleu treure bona nota cada cop que visiteu el mercat, llegiu amb atenció el post que avui us proposem. Us deixarà “escarxofats” la quantitat de coses... Llegeix més →
febr.
28
N’estàs fart que les patates fregides et quedin farinoses? Mai t’ha quedat clar quines patates són les de fregir o coure? OleAurum et descobreix tots els secrets d’aquests tubercles, per a que escollir la patata adequada es converteixi en un joc de nens. Una reina... i una desconeguda Les... Llegeix més →
febr.
03
Tot i que els dels vins estan molt més estesos, la popularitat dels tastos d'olis va creixent cada vegada més. És una experiència realment interessant per tots aquells que es consideren amants de la bona taula. Us atreviu a conèixer amb nosaltres quines són les diferències entre un tast de... Llegeix més →
des.
30
Que l'ús de l’oli d'oliva verge extra és recomanable per a l'organisme tots ho sabem i per això cada dia més persones el fan servir en el seu dia a dia. Però, pot l’oli d’oliva verge extra ajudar-nos també durant les fetes? És possible mantenir una alimentació ordenada i equilibrada... Llegeix més →