Gaudir l’Oli d’Oliva Verge Extra

Gaudir l’Oli d’Oliva Verge Extra

Gaudim quan…
Donem plaer als nostres sentits… Tal com un excel·lent Oli d’Oliva Verge Extra és capaç de meravellar el nostre olfacte i el nostre paladar.
Millorem la nostra qualitat de vida… Tal com l’Oli d’Oliva Verge Extra és capaç de millorar la nostra salut.
Ens sentim transmissors de les nostres millors tradicions… Tal com l’Oli d’Oliva Verge Extra ens fa sentir quan el donem a conèixer a altres cultures.
Tenim cura de la nostra gent… Tal com en tenim cura quan consumim l’Oli d’Oliva Verge Extra que produeix la gent de casa nostra i invertim en ells.
Contribuïm a la preservació del medi ambient i del nostre entorn… Tal com fem quan consumim el nostre Oli d’Oliva Verge Extra i contribuïm a que els nostres camps no s’abandonin.
L’Oli d’Oliva Verge Extra i la Salut
Estudis científics demostren que l’Oli d’Oliva Verge Extra té un alt poder antioxidant, rebaixant els nivells de colesterol “dolent” (LDL), regulant la pressió sanguínia i disminuint el risc de malalties coronàries. A més, quan és verge extra, estem prenent un aliment natural sense cap tipus d’additiu ni conservant.
Els efectes beneficiosos de l’Oli d’Oliva Verge Extra
Sistema circulatori. El seu alt contingut en polifenols li proporciona un intens valor antioxidant. Ajuda a prevenir malalties circulatòries i cardiovasculars, regulant els nivells de colesterol. Estudis demostren que l’Oli d’Oliva Verge Extra, junt amb una Dieta Mediterrània, pot reduir el risc de patir una malaltia cardiovascular greu en un 30%.
Sistema digestiu. Afavoreix una digestió suau i una millor absorció de les vitamines i minerals. No deixa sensació greixosa després dels àpats.
Pell. Efecte protector i tònic de l’epidermis gràcies a la vitamina E que conté.
Efectes sobre els ossos. Estimula el creixement i afavoreix l’absorció del calci i la mineralització pel seu àcid oleic.
El millor oli per cuinar. Suporta temperatures de fins a 180ºC, cosa que permet reutilitzar-lo diverses vegades.
Dieta Mediterrània. L’Oli d’Oliva Verge Extra és un dels components imprescindibles de la Dieta Mediterrània: una dieta que ha demostrat que redueix l’obesitat, ajuda a prevenir alguns tipus de càncers, redueix el colesterol i allarga l’esperança de vida.