Missió i tradició

Missió i tradició

Productes naturals d’excel·lent qualitat

A Olis de Catalunya volem oferir productes naturals d’alta qualitat, mantenint el compromís amb l’entorn, el territori i la col·laboració amb les nostres cooperatives. Ho fem posant en valor de forma especial el nostre arrelament a la terra i procurant implicar tot el nostre equip en els valors que ens han de distingir com a organització:

Innovació

Per a ser capdavanters i liderar el mercat necessitem desenvolupar la tecnologia que permeti oferir productes i serveis que s’anticipin al mercat i s’adaptin als requisits dels nostres socis i clients.

Internacionalització

És essencial tenir presència internacional i operar en els mercats potencials dels nostres productes, exportant els valors i sabors mediterranis que ens caracteritzen.

Sostenibilitat

Treballem respectant i preservant l’entorn i les persones que ens envolten, buscant un creixement rendible i sostenible com la millor garantia de futur de la nostra terra.

Orientació al client

Estem obligats a respondre a la confiança dels nostres clients amb productes i serveis que garanteixin la seva satisfacció.

Qualitat

Oferim olis i vinagres de màxima qualitat, per això el nostre catàleg de productes se centra en olis d’oliva verge extra amb denominació d’origen protegida.