Política de Privacitat

Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, ni són cedits a tercers.

Amb la finalitat d’oferir-li el millor servei i amb l’objectiu de facilitar l’ús, s’analitzen el número de pàgines visitades, el número de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d´ús.

OLIS DE CATALUNYA, SL, no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen cookies pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que hi existeixen).

En cas d’omplir algun formulari, serà necessari facilitar determinades dades personals, que seran tractades per la finalitat per la que se sol·licitin.

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguin recollir directament de l’interessat seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de OLIS DE CATALUNYA, SL, domiciliada al carrer Joan Oliver, 16-24, 43206 Reus (Tarragona), amb N.I.F. número B-43.388.404 i telèfon 977 330 021.

La present Política de Privacitat té per objecte facilitar informació sobre els drets que l’assisteixen en virtut del Reglament General de Protecció de Dades. Si té qualsevol dubte relatiu al tractament de les seves dades personals, pot contactar amb OLIS DE CATALUNYA, SL, a la següent adreça: lopd@olisdecatalunya.es.

Finalitat

La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza OLIS DE CATALUNYA, SL.

Legitimació

El tractament de les seves dades es realitza en base al consentiment de l’usuari i pel compliment d’obligacions legals per part de OLIS DE CATALUNYA, SL.

Conservació de les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la que s’han recollit i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a mes dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

Comunicació de dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les que poden ser-hi les comunicacions al Defensor del Poble, Jutges i Tribunals, interessats en els procediments relacionats amb les reclamacions presentades.

Drets dels interessats

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que, de les seves dades es duen a terme per part de OLIS DE CATALUNYA, SL.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixi, davant OLIS DE CATALUNYA, SL, carrer Joan Oliver, 16-24, 43206 Reus (Tarragona) o a l’adreça de correu electrònic lopd@olisdecatalunya.es.

Mesures de seguretat

OLIS DE CATALUNYA, SL, adopta els nivells de seguretat requerits pel RGPD adequats a la naturalesa de les dades que són objecte de tractament en cada moment. No obstant l’anterior, la seguretat tècnica en un mitjà com Internet no és inexpugnable i poden existir actuacions doloses de tercers, si bé OLIS DE CATALUNYA, SL, posa tots els mitjans al seu abast per evitar aquestes actuacions.

Febrer 2022