D’olives n’hi ha de moltes classes i varietats. Però la joia de la Denominació d’Origen Protegida Siurana és sens dubte l’oliva Arbequina. Existeixen moltes llegendes sobre l’origen de l’oliva Arbequina. L’etimologia de la paraula procedeix d’Arbeca, una població de la comarca de Les Garrigues. Uns diuen que en realitat és... Llegeix més →
nov.
14
oct.
10
L’aroma d’un oli d’oliva verge extra canvia depenent de diversos factors. La zona on s’hagi elaborat, la varietat d’oliva, el clima, i per descomptat el mètode d’elaboració del mateix oli. Per norma general, els olis de major qualitat tenen aromes més rics, intensos i complexes, que sempre recorden l’olor de... Llegeix més →
oct.
10
Tens convidats a casa? Un sopar especial? Una celebració? La majoria de moments especials es celebren al voltant d’una taula. Si vols decorar-la i donar-li un toc especial, et proposem alguns consells ben fàcils que marcaran la diferència. Il·lumina amb espelmes La il·luminació és un recurs molt senzill que canviarà... Llegeix més →
oct.
10
Les prestatgeries del supermercat són plenes d’olis, però no tots són iguals. A l’hora de comprar, cal fixar-se en la categoria que apareix en l’etiqueta del producte que estem a punt de posar al carro. No és el mateix un oli d’oliva verge extra, que un oli d’oliva verge o... Llegeix més →