Per celebrar un aniversari, la inauguració de pis, casa o xalet, celebrar el final d’una etapa o l’inici d’una aventura, fer una trobada perquè fa temps que no ens veiem, per posar-nos al dia…o simplement perquè sí. Reunir-se al voltant d’una taula és una de les millors maneres de celebrar i compartir bons moments amb amics, familiars, companys… podem inventar mil excuses per trobar-nos i gaudir d’un bon àpat i companyia.
Sigui quin sigui el motiu o l’excusa tenim 4 opcions, i tot i que cadascuna d’elles ofereix variants, principalment podem: sopar fora de casa, organitzar la trobada a casa nostra, sopar a casa d’algú com a convidats o portant cadascú una cosa. Aquesta última possibilitat sempre és un encert: alguns dels convidats poden cuinar un plat, altres preparen l’aperitiu o les postres, uns altres s’encarreguen de les begudes… d’aquesta manera la persona que ofereix casa seva no ha de passar-se la tarda entre fogons i perquè no dir-ho, les despeses es reparteixen.
Molt sovint, quan anem a sopar i cal portar un plat, o beguda, o simplement si anem 100% de convidats, diem: jo porto el vi! Però de ben segur que menjarem algun plat, sigui una amanida o sigui pa amb tomàquet, al que necessitarem posar-hi oli. Per què no oferir-nos a portar un bon oli d’oliva verge extra?
Per l’ús que se li ha donat tradicionalment a l’oli d’oliva no veiem aquest producte com quelcom amb un valor afegit, però regalar una ampolla d’un oli d’oliva verge extra d’alta gamma, com OleAurum, serà tot un plaer pels sentits: fascinarà l’olfacte i paladar de la resta de convidats i dels amfitrions. I ressaltarà el sabor de tots els plats. No es tracta de portar un oli qualsevol, sinó un oli de qualitat, amb aromes i sabor, que sigui agradable. Es tractat de donar-li la importància que es mereix, perquè no poden concebre segons quins plats sense oli, ni sense un bon oli d’oliva verge extra. I OleAurum aportarà un toc diferencial a aquest sopar especial.
A banda del seu potencial culinari, consumir-lo aporta múltiples avantatges pel nostre organisme. I tal com passa amb el vi, cada vegada hi ha més varietats, i els tasts d’aquest or líquid es consoliden com una nova opció d’oci i entreteniment gastronòmic. Aquest tema però, el deixem per un altre post.
Si pots portar el pa, l’embotit, el vi, l’amanida, la truita o les postres, per què no pots oferir-te a portar un bon oli d’oliva verge? Sorprèn a la resta de convidats, atreveix-te i digues: jo porto l’oli!